psycho-energetisch therapeut - gesprekstherapie

I have decided to stick with love. Hate is too great a burden to bear

Martin Luther King Jr.

Karin

Foto van Karin Godyns therapeut Waregem

Wie ben ik?

Intuïtief, hoogsensitief, empatisch, moeder, dochter, levenspartner, zus, grootmoeder, meter, vriendin van vele lieve vriendinnen, positief gericht, levensgenieter, ervaren in rouw en emotie, bewust, geliefd, gesprekstherapeut, massagetherapeut, vrolijk, heel nieuwschiering, grappig, chocoladeliefhebber, creatief, Certified Zentangle Teacher, humoristisch, steeds meer en meer authentiek. rouwtherapeut, HSP Coach, kattenliefhebber en waarschijnlijk een heks in een vorig leven.  Misschien nog wel een heks in dit leven, volgens sommigen.  Bovenal, een mens, in al zijn aspecten, met goede kanten en slechte kanten...

Wie ben jij?

Waar ik van hou?

Van mensen en hoe iedereen anders is. Van de zon. Van bijzonder levensverhalen. Van mensen die zoveel meemaakten en soms zo moedig zijn, en soms ook niet. Van mensen begeleiden op momenten dat het leven hen uitdaagt. Van mezelf. Van Dirk, mijn levenspartner. Van mijn metekindje Marjolein. Van Marjolein haar mama en haar gezin. Van mijn kleinkinderen Lore en Noah. Van mijn dochter Jelle. Van mijn broer en mijn zus. Van Susie de huiskat. Van de kinderen van mijn broer en mijn zus. Van mijn vriendinnen & vrienden. Van mensen inspireren. Van goede coachsessies. Van mijn intuïtie. Kinderen. Van mijn klanten. Zwarte chocolade. Vlinders. Onafhankelijkheid. Vrijheid. Katten.  Bloemen. De natuur.  Rust.  Reizen. Fietsen. Thee. Mokkataart. Van mijn kosmosassistent. Van masseren.  Van tanglen. Van het leven. Orchideeën. Van de universele wetten.  Lekker eten. Van een glaasje Cava (2 ook). Van zwarte, bittere chocolade. Van lange wandelingen. Van kunstige dingen. Van de Caraïben. Van mijn auto. Van gezellige samenzijns. Boeken van Paulo Coelho. Van het boek The Power. Van de kracht van EFT. Van mijn innerlijke kracht. Van de mantra muziek van Deva Premal & Miten. Van ontmoetingen op zielsniveau. Van heldere momenten...

Waar hou jij van?

Wat anderen zeggen over mij?

Dat moet je aan hen vragen.

Wat zeggen anderen over jou?

Waar ben ik goed in?

In flauwe mopjes vertellen die niemand begrijpt. In luisteren. In vals zingen. In tekenen. In koken. In anderen helpen.  Dansen. In ondersteunen.  In stil zijn.  In rust brengen.  In-voelen.  Masseren. De juiste vragen stellen op het juiste moment. In mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn.  In zijn wie ik ben. In wat ik doe met hart en ziel.

Waar ben jij goed in?

Wat is mijn verhaal?

Behalve dat ik de nodige opleidingen volgde om jou deskundig te begeleiden ben ik ook een ervaringsdeskundige in vele onderwerpen waarin ik mensen begeleid.  Het leven bracht ook mij uitdagingen die mij uitnodigden om op zoek te gaan naar de kracht in mijzelf.  Hier verder over uitwijden maakt jou niet gelukkiger en mij ook niet.  Weet wel dat ik je vertwijfeling ervaren heb, je angst gevoeld heb, je verdriet beleefd heb en je onmacht begrijp.  In mijn praktijk gaat het over jou.

Wat is jouw verhaal?

Wat maakt mij een goede therapeut?

Ik doe dit werk reeds enkele jaren en met de nodige passie....  Volgde de nodige opleidingen....  Had reeds menige klanten..... School me voortdurend bij.

Het is mijn intentie om een beetje licht te brengen in het donker.  Om te verzachten waar het kan.

Wie ben jij?  Wat leeft er in jouw hart?  Wat is jouw verhaal?  Dat maakt mij benieuwd.  Dat wil ik graag weten.  Daar gaan we het over hebben.

Het is belangrijk dat er een klik is als je je laat begeleiden.  Voor beide partijen.  Soms heeft dat wat tijd nodig. Dus ga zeker op zoek naar de therapeut die bij jou past en naar de methode die jou ligt.

Dankzij deze opleidingen kan ik je deskundig en doeltreffend ondersteunen:

 • Verlies- en rouwtherapeut - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • Relaxatietherapeut - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • Open Mind Coach - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • Beroepsbekwaamheid Masseur - Syntra Kortrijk
 • Burn-out & Bore-out Coach - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • HSP Coach - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • Holistic Pulsing
 • Certified Zentangle® Teacher (CZT) - Zentangle.inc, Providence in USA
 • Integrale coaching - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • Energetisch consulent - NHA - Antwerpen
 • Heal your Life Teacher - Heartinspired - USA

 

Een afspraak kan je maken op het nummer 0472 02 47 05