#massage #massagewielsbeke #lichaamsmassage #energetischemassage #massagewaregem #massagesintbaafsvijve #therapeutischemassage #energetischemassage #holisticpulsing

I have decided to stick with love. Hate is too great a burden to bear

Martin Luther King Jr.

Karin

Foto van Karin Godyns therapeut Waregem

Wie ben ik?

Intuïtief, hoogsensitief, moeder, dochter, vrouw van Dirk, zus, grootmoeder, meter, vriendin van vele lieve vriendinnen, positief gericht, levensgenieter, heel nieuwschiering, soms grappig, chocoladeliefhebber, creatief, kattenliefhebber en waarschijnlijk een heks in een vorig leven. Bovenal, een mens, in al zijn aspecten, met goede kanten en andere kanten...

Wie ben jij?

Waar ik van hou?

Van mensen en hoe iedereen anders is. Van coachen. Van masseren. Van mensen blij maken. Van de zon. Van bijzondere levensverhalen. Van mijn dochter. Van Dirk, mijn man. Van mijn familie. Van mijn vriendinnen & vrienden. Van mensen inspireren. Van mijn intuïtie. Kinderen. Boeken. Van mijn klanten. Zwarte chocolade. Vlinders. Onafhankelijkheid. Vrijheid. Katten.  Bloemen. De natuur.  Rust.  Reizen. Fietsen. Thee. Mokkataart. Van het leven. Orchideeën. Van een glaasje Cava (2 ook). Van lange wandelingen. Van kunstige dingen. Van de Caraïben. Van mijn auto. Van gezellige samenzijns. Boeken. Van mijn innerlijke kracht. Van de mantra muziek van Deva Premal & Miten. Van alle delen van mezelf: ook de angstige en minder moedige stukken.

Waar hou jij van?

Wat anderen zeggen over mij?

Dat moet je aan hen vragen... 

Wat zeggen anderen over jou?

Waar ben ik goed in?

In luisteren. In voelen wat mensen nodig hebben. In ondersteunen. In stil zijn. In rust brengen. In masseren. In mensen inspireren om de moed niet op te geven. In steeds meer zijn wie ik ben.

Waar ben jij goed in?

Wat is mijn verhaal?

Laten we het in mijn praktijk vooral over jou hebben... ook al hebben we allemaal een verhaal.

Behalve dat ik de nodige opleidingen volgde om jou deskundig te begeleiden ben ik ook een ervaringsdeskundige in vele onderwerpen waarin ik mensen begeleid.  Het leven brengt ons voortdurend uitdagingen die je uitnodigden om op zoek te gaan naar de kracht in jezelf. Weet dat ik je vertwijfeling ervaren heb, je angst gevoeld heb, je verdriet beleefd heb en je onmacht begrijp.  

Wat is jouw verhaal?

Wat maakt mij een goede therapeut?

Ik doe dit werk reeds enkele jaren en met de nodige passie....  Volgde de nodige opleidingen en school me voortdurend bij.

Het is mijn intentie om rust te brengen. Balans herstellen waar mogelijk. Een beetje licht te brengen in het donker. Om te verzachten waar het kan. 

Wie ben jij?  Wat leeft er in jouw hart?  Wat is jouw verhaal?  Dat maakt mij benieuwd.  Dat wil ik graag weten.  Daar gaan we het over hebben.

Het is belangrijk dat er een klik is als je je laat begeleiden.  Voor beide partijen.  Soms heeft dat wat tijd nodig. Dus ga zeker op zoek naar de therapeut die bij jou past en naar de methode die jou ligt.

Dankzij deze opleidingen kan ik je deskundig en doeltreffend ondersteunen:

Gesprek & coaching:

 • Verlies- en rouwtherapeut - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • Relaxatietherapeut - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • Open Mind Coach - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • Burn-out & Bore-out Coach - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • HSP Coach - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • Certified Zentangle® Teacher (CZT) - Zentangle.inc, Providence in USA
 • Integrale coaching - Opleidingscentrum Open Mind te Lovendegem
 • Energetisch consulent - NHA - Antwerpen
 • Heal your Life Teacher - Heartinspired - USA

Lichaamsgerichte therapie:

 • Holistic Pulsing - Wellness Academie Hasselt
 • Beroepsbekwaamheid Masseur - Syntra Kortrijk
 • Voet- & Onderbeenmassage - Syntra Brugge
 • Indiase Hoofdmassage - Syntra Kortrijk
 • Foot Relax met materiaal - Massageschool Carpe Diem Meulebeke
 • Bracci Massage - Massageschool Carpe Diem Meulebeke
 • Reiki I - Mijn Reiki Wereld - Kortrijk

 

Een afspraak kan je maken op het nummer 0472 02 47 05