We cannot solve our problems with the same thinking we used to create them

Albert Einstein

Home

Kom en vertel me je verhaal….

Soms deelt het leven rake klappen uit en raak je vast.  In je gedachten, in je emoties, met je gevoelens, in je lichaam.  Je stelt vast dat je minder vreugde beleeft in het dagelijkse leven.  Het lijkt of alles voortdurend tegenzit.  Je vraagt je af wat er aan de hand is.  Je zou het graag weer anders zien.  Weer plezier hebben, rust vinden en kunnen genieten. 

Of misschien heb je even richting nodig, een wegwijzer..... Want dat is wat een coach doet, door het stellen van de juiste vragen, jou je eigen oplossingen aanreiken.

Geef je verhaal, en daarmee ook je gevoel een stem!

Misschien zijn er dingen gebeurd die je aan niemand kon vertellen? Of je voelde je niet gehoord of begrepen? Of in je kindertijd werd je op een negatieve manier terechtgewezen als het ging om ervaringen en emoties. Jouw verhaal en daarmee ook je gevoelens en angsten werden de kop in gedrukt.

Je overlevingstechniek werd uiteindelijk 'vluchten', 'veel weerstand bieden' of 'zwijgen', en doen alsof alles okay was waardoor je je gevoelens en emoties ging loskoppelen van je lichaam. Het gevolg hiervan is dat je jezelf soms totaal kan verliezen en dat je je gaat gedragen zoals van je verwacht wordt en minder als de authentieke persoon die jij bent.

Het is belangrijk jezelf te leren uiten en alle stukken van jezelf te aanvaarden wil je graag een leven in balans en in voorspoed leven. Opkomen voor wat belangrijk is voor jou is mogelijks moeilijk, maar niet onmogelijk en uiteindelijk altijd beter voor jou!

Doordat het leven voortdurend de natuurlijke balans herstelt - na de nacht wordt het steeds weer dag - zal het leven jou ook daartoe voortdurend uitnodigen.

Als emoties niet worden geuit, te lang worden opgekropt kunnen deze blokkades vormen op emotioneel, lichamelijk, mentaal en collectief vlak.

Niet-effectieve gevoelens van schuld, wrok, angst leiden tot een verlies aan eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Ik begeleid je deskundig

De weg naar meer vreugde maak ik graag samen met jou.

Mijn aanpak houdt rekening met jou als mens in zijn totaliteit.  Zowel fysiek, emotioneel, mentaal en verbonden met het grotere geheel. Daar waar er on-balans is onstaan kijken we hoe we opnieuw het evenwicht kunnen herstellen. Op een manier die veilig voelt voor jou gaan we samen op zoek naar de patronen die jou belemmeren voluit te leven.

Door de grote waaier aan relevante opleidingen en technieken die ik volgde kan ik jou deskundig en persoonsgericht begeleiden.

Gebruikte technieken

Gesprekstherapie
IGI (Interactive Guided Imagery)
Meditatie & Relaxatie
Mindfulness & Zelfcompassietraining

Adres

Vijvedreef 31
8710 Sint-Baafs-Vijve