Karin Godyns Therapeut

Wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen, worden we uitgedaagd onszelf te veranderen

Onbekend

Persoonlijke begeleiding

Ik begeleid je deskundig

Bij elke sessie hou ik rekening met jou als mens in zijn geheel.  Zowel fysiek, emotioneel, mentaal en verbonden met het grotere geheel. Daar waar er on-balans is onstaan kijken we hoe we opnieuw het evenwicht kunnen herstellen. Op een manier die veilig voelt voor jou gaan we samen op zoek naar de patronen die jou belemmeren voluit te leven. Datgene wat klaar zit om te bewegen, daar werken we aan.

Dankzij de grote waaier aan opleidingen en technieken kan ik jou deskundig en persoonsgericht begeleiden.  Wat werkt voor jou werkt daarom niet voor een ander en omgekeerd.

Wat houdt de sessie in?

De eerste sessie start met je verhaal, ervaringen en vragen. Samen kijken we waar aan gewerkt mag worden en op welke manier. Er wordt gekeken of  een langer of korter traject nodig is.

Hoe werkt persoonlijke begeleiding?

Je problemen worden in kaart gebracht. Er wordt via gesprek maar ook via oefeningen beweging gebracht in patronen die vaak jarenlang bestaan (meestal sinds de kindertijd).

Je krijgt tips voor thuis en soms ook groeiwerk.

Welk resultaat mag je verwachten?

Met jouw inzet tijdens de sessies en thuis merk je rustig verandering in patronen die soms heel hardnekkig zijn.  Oefening baart altijd kunst.

Duur van het traject

Er wordt gewerkt in sessies van een uur.

Hoeveel sessies je nodig hebt is heel persoonlijk.  Misschien heb je even ondersteuning nodig omdat het leven je plots een uitdaging biedt.  Dan kan je baat hebben bij één enkele gesprekssessie. Anderen kiezen dan weer voor langere trajecten om vastgeroeste patronen, diepere emoties of hardnekkige rouw grondiger aan te pakken.  In een 6-tal sessies kan je dan veel meer laten bewegen.

Gebruikte technieken

  • Gesprekstherapie
  • Ademhalings- en relaxatie technieken, mindfulness, meditatie & visualisatie
  • EFT (Emotional Freedom Technique)
  • RET
  • Hartcoherentie
  • Dynamische coach technieken

Prijs van de sessie

€45

Hoe maak je een afspraak?

Je kan bellen op: 0472 02 47 05 - Als ik met een klant bezig ben staat mijn gsm af.  Laat je naam en telefoonnummer achter en ik bel je terug zodra ik vrij ben.