#massage #massagewielsbeke #lichaamsmassage #energetischemassage #massagewaregem #massagesintbaafsvijve #therapeutischemassage #energetischemassage #holisticpulsing

Jou (aan)raken, steeds met zachtheid en geduld

Karin

Holistic Pulsing

Wat is Holistic Pulsing?

Holistic Pulsing is een zachte en veilige heelmethode. Door middel van ritmisch wiegen en strekken wordt er rechtstreeks ingewerkt op de lichamelijke en emotionele blokkades van het lichaam. Het wiegen en de voortdurend ritmische beweging waarvan gebruikt gemaakt wordt bij deze bijzondere therapievorm heeft een grote dieptewerking en maakt Holistic Pulsing tot één van de effectiefste ontspanningsmethoden van deze tijd. Het heeft een onmiddellijk kalmerende werking op het zenuwstelsel.

Ons lichaam bestaat ongeveer uit 75% water. Door het pulsen wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderd zodat er doorstroming komt en eventuele blokkades op natuurlijke manier worden opgeheven.

Het lichaam streeft altijd naar een natuurlijke balans. Dan is er evenwicht in denken, voelen, handelen. Een gezond lichaam is zowel ontspannen, soepel als sterk en energetisch. Een gezonde geest denkt op een rustige manier, vol zelfvertrouwen.

Tijdens de sessie lig je gekleed op een massagetafel.

Hoe Holistic Pusling je helpt  bij vermoeidheid, spanning, angst, verdriet,...

Holistic pulsing is zeer heilzaam bij zowel lichamelijke pijn als emotionele klachten van stress, angst, spanning, (over)vermoeidheid, trauma, paniek, chronische depressies & verslavingen, gebrek aan zelfvertrouwen...

Het heeft iedereen iets te bieden, ongeacht de leeftijd. Ook bij kinderen en ouderen bewerkstelligt Holistic Pulsing diepe ontspanning.

Holistic Pulsing brengt beweging in je lichaam en je leven. Het brengt je terug in verbinding met jezelf.

 

Met zachtheid en veiligheid

Omdat Holistic Pulsing heel aangenaam is en niet bedreigend is de uitwerking bijzonder krachtig.  Het lichaam herkent de wiegende bewegingen van in zijn prilste stadium (vóór de geboorte) en beschouwt dit automatisch als veilig.  Door het zich openstellen en volledig overgeven kunnen we in onszelf doordringen om onzelf te genezen.

Doorheen de hele therapiesessie weet de pulsee zich gekoesterd en beschermd.

Dit is het natuurlijke effect van een therapie die het volledig moet hebben van een zachte, koesterende benadering die bevorderlijk is voor genezing op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak.

Muziek en licht

De helende kracht van kleur en muziek wordt al eeuwen lang erkend.  Gecombineerd met Holistic Pulsing werkt dit bijzonder therapeutisch.  Ik integreer beide tijdens de sessie wat de ervaring nog aangenamer maakt.

Hoeveel sessies volg je best en wat kost het?

Reeds bij één sessie ontdek je het weldadige effect en de zachte kracht van Holistic Pulsing.

Afhankelijk van je behoeften, tempo en motivatie kan je kiezen tussen 1 enkele sessie van een uur of een ontspanningstraject van 6 sessies van anderhalf uur (gespreid over 3 maanden).

Een sessie van een uur kost 50 euro.

Het ontspanningstraject bestaande uit 6 sessies van anderhalf uur kost 412 euro. Tijdens het ontspanningstraject wordt er naast de pulsing sessie ook tijd gemaakt voor gesprek en ontspanningsoefeningen.

Ervaar de zachte kracht van Holistic Pulsing en maak vandaag nog éénmalig een afspraak voor een kennismakingsessie van een half uur. De kennismakingsessie kost 30 euro.

Hoe maak je een afspraak?

Telefonisch: 0472 02 47 05 - Geef duidelijk aan dat je komt voor Holistic Pulsing