#rouwtherapeut #hsp #hoogsensitief #hspcoachwaregem #hspcoachwielsbeke #massagewaregem #massagewielsbeke #holisticpulsing #coaching

Wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen, worden we uitgedaagd onszelf te veranderen

Onbekend

Gesprek & Coaching

 

Persoonlijke begeleiding

Bij elke sessie hou ik rekening met jou als mens in zijn geheel.  Zowel fysiek, emotioneel & mentaal alsook verbonden met je omgeving & het grotere geheel.

Op een veilige manier kijken we naar jouw gedragingen en patronen die jou belemmeren. 

Dankzij de grote waaier aan opleidingen en technieken kan ik jou deskundig en persoonsgericht begeleiden.  Wat werkt voor jou werkt daarom niet voor een ander en omgekeerd.

Wat houdt de sessie in?

De eerste sessie start met je verhaal, ervaringen en vragen. Datgene wat klaar zit om te bewegen, daar werken we aan. Er wordt gekeken of  een langer of korter traject nodig is.

Hoe werkt persoonlijke begeleiding?

Er wordt via gesprek maar ook via oefeningen beweging gebracht in patronen die vaak jarenlang bestaan (meestal sinds de kindertijd).

Je krijgt tips voor thuis en soms ook groeiwerk.

Welk resultaat mag je verwachten?

Verandering in soms jarenlange hardnekkige patronen en gedragingen vraagt tijd. Met je beslissing om hulp te zoeken geef je een krachtig teken aan het leven. Het is maar al te gemakkelijk om je als slachtoffer te gedragen. Dan leg je de schuld voor alles wat er gebeurt bij de ander, buiten jezelf. Maar wat levert dit je op? We hebben allemaal alle antwoorden in ons. Een zelfregulerend systeem dat ons beschermd. Neem vandaag nog je eigen kracht terug in handen. Dat doe je door aan jezelf te werken. Wees verantwoordelijk voor je eigen leven. 

Met jouw inzet tijdens de sessies en thuis merk je rustig verandering in patronen die soms heel hardnekkig zijn.  Oefening baart altijd kunst.

Duur van het traject

Er wordt gewerkt in sessies van een uur.

Hoeveel sessies je nodig hebt is heel persoonlijk.  Misschien heb je even ondersteuning nodig omdat het leven je plots een uitdaging biedt.  Dan kan je baat hebben bij één enkel gesprek. Anderen kiezen dan weer voor langere trajecten om vastgeroeste patronen, diepere emoties of hardnekkige rouw grondiger aan te pakken.  In een 6-tal sessies kan je al heel wat laten bewegen.

Gebruikte technieken

  • Gesprek
  • Interactive Guided Imagery (interactieve visualisatie)
  • Meditatie en ontspanningsoefeningen
  • Mindfulness & Zelfcompassietraining

 

Prijs van de sessie

€ 55 (€ 60 vanaf 01/01/2020)

Hoe maak je een afspraak?

Gelieve voor een eerste afspraak te bellen op: 0472 02 47 05 - Als ik met een klant bezig ben staat mijn gsm af.  Laat je naam en telefoonnummer achter dan bel ik je terug (binnen de 24 uur)

https://www.vindeentherapeut.be/therapeut/karin-godyns-sint-baafs-vijve.html